sâmbătă, 31 ianuarie 2015

11 Tipsuri pentru coafura perfecta




1.Fii sincera cu tine insuti

Nu alege o coafura care te face să nu simți sigura. Miresele sunt de multe ori presate sa aleaga stiluri asa zis " tradiționale”. Daca un anumit stil face să te simți incomod, nu -l alege. Nu contează că mama ta, cea mai buna prietena sau hairstylist-lui ti-o recomanda, place, ceea ce contează cu adevărat esti TU.




2.  Fa-ti o idée clara despre ceea ce iti doresti

Inainte de a merge la hair-stylist, incearca sa ai o idée despre ce tip de coafura ai vrea. Alege fotografii din reviste si mergi cu ele a hair-stylist. Daca nu gasesti fotografia ideala, fii pregatita sa descrii ceea ce doresti exact.









 3. Fa o coafura de proba

Sau doua, trei…Programeaza din timp aceasta proba, pentru a avea eventual timp si pentru eventuale alte procedure –vopsit, hidratare, regenerare etc. Daca aceea coafura la care ai visat nu iti iese la proba, vei fi fericita ca mai ai timp pana la nunta.







4. Este comfortabila?

Stai cu noua coafura cateva ore pentru a fi sigura ca este comfortabila Ultimul lucru pe care ti l-ai dori este sa ai ace sau agrafe care te inteapa si care iti pot strica toata ziua cea mare.














5. Fa-ti fotografii

La proba fa cat mai multe fotografii, din toate unghiurile si eventual pee tape de lucru. Fotografiile iti vor da o idée cat mai exacta cum arata coafura pentru toti ceilalti, nu doar privita “din oglinda”.















6. Coafura rezista?

Mai tineti minte celebrul slogan publicitar. Fiti sigure ca in cateva ore coafura nu se va transforma intr-un dezastru complet…bucle lasate, suvite desfacute etc…Incearca sa te misti cat mai mult cu ea, sa dansezi…chiar repeta primul dans cu ea!



7. Se potriveste cu rochia?

Coafura ta trebuie sa se potrivesca cu rochia ta si accesoriile de par-parura, voal etc. O rochie clasica merge perfect cu o coafura clasica. Rochia non-traditionala necesita un look aparte. Cumpara rochia inainte de a te decide asupra coafurii. Adu la proba si accesoriile de par si o fotografie a rochiei, astfel incat hair-stylistul sa-si faca o parere care este stilul de coafura pe care sa ti-l propuna.


8. Atentie la produsele chimice

Nu iti vopsi  sau decolara parul chiar inaintea nuntii, se poate intampla sa nu iasa ceea ce uiti doresti si sa nu ai timp sa repari dezastrul.


9. Fii constanta

Nu face schimbari drastic. Nunta nu ar trebui sa fie momentul sa faci o schimbare dramatic de culoare sau tunsoare. Pana la urma, chiar vrei ca oamenii sa te recunoasca la propria nunta!  


10. Fii atenta la inaltimea coafurii

Ai grija, o coafura inalta te va arata sa arati mai inalta. In functie de situatia fiecareia, asta poate sa te ajute sau sa lucreze impotriva ta. Daca esti déjà de aceeasi inaltime sau mai inalta decat mirele, nu opta pentru o coafura inalta.Daca din contra, esti scunda, folososeste in avantajul tau o coafura inalta.


11. Pastreaza simtul masurii

Nu alege o coafura prea sofisticata, prea elaborate , flamboaianta, s-ar putea sa nu se potriveasca u fata ta sau cu rochia ta. Ar trebui sa eviti situatiile in care coafura ta este singurul lucru care “da pe spate”  oamenii care te privesc.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu