marți, 13 ianuarie 2015

Vera Wang 2015

 Vera Wang ne-a obisnuit sa fie intotdeauna diferita si extrem de indrazneata in timpul evenimentului Bridal Fashion Week,eveniment ce da startul in trendurile pentru rochii de mireasa.
 Fie ca este vorba de o intreaga colectie in roz sau negru, sau modele cu manusi din piele pana peste cot,Wera Wang nu a facut nici de data aceasta o exceptie. De fapt,poate fi considerata cea mai indrazneata miscare a celebrei creatoare.
 Pentru prima oara in 24 de ani, in loc de a face o prezentare clasica de podium, Wang a optat pentru a face o prezentare video, vizul care a mers direct din site-ul ei.
 Intr-un comunicat de presă , Wang a declarat ca intenția ei este de a ajunge la un public mai larg decât ar putea cu un spectacol de podium.
 " Posibilitatea de a crea o experiență vizuală și expresiva de haine , așa cum a fost interpretat de viziunea mea moda , este un mod cu totul nou pentru mine de a comunica cu nu numai mirese , dar femeile de pretutindeni ", a spus ea . " În acest caz , mireasa devine vehiculul artistic de a avansa dragostea mea de modă în general. Sper că veți bucura de acest nou experiență . "
Noua colectie are un aer eteric și chiar are o rochie cu un top sutien ( da, într-adevăr ! ) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu