duminică, 15 februarie 2015

Costumul de mire-Tendinte 2015



In 2015 mirii pot alege dintr-o paleta larga de stiluri si trenduri, chiar amestecul lor fiind in sine un trend. Aveti libertatea de a alege sacoul si cravata, papionul dintr-o varietae de culori complmentare si nu va fie teama sa incercati si altceva decat obisnuitele materiale si costume negre cu care ne-a obisnuit moda masculina de ceremonie.



In consecinta, atentia se muta nu numai pe rochia miresei, ci si pe tinuta mirelui, iar miresele trebuie sa incerce pe cat posibil sa se asorteze cu mirele.


In 2015 mirii trebuie sa opteze pentru costume care sa le defineasca personalitatea si care sa creeze o tinuta in armonie cu tematica aleasa pentru aceasta zi speciala dar care sa poata fi purtat si cu alta ocazie (spre deosebire de rochia de mireasa). 




Da, acesta este marea veste in 2015, tendinta este de alegere a unor tinute simple, versatile, care sa poata fi purtata cu alta ocazie, fie ca atare, fie cu mici artificii- eliminarea nasturilor imbracati in matase si inlocuirea cu unii casual, revere de matase detasabile, accesoriile( esarfa, cravat etc) etc












 








Accentul de culoare in moda masculine 2015 galben-canar, regasit in cravate, esarfe, papioane, sosete, pantofi, bretele.
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu