vineri, 13 februarie 2015

Machiajul de mireasa- Tendinte 2015



 



Machiajul de miresa in 2015 are o puternica tendinta au natural, miresele trebuind sa opteze in consecinta pentru un machiaj mai subtil, rafinat si discret si de multe ori moncrom.

Indiferent de trend, machiajul de mireasa este menit sa accentueze, sa evidentieze frumuseta ta naturala, nu sa o umbreasca sau sa o domine. Cand mirele te va vedea pentru prima oara trebuie sa te recunoasca, nu sa fii ascunsa sub straturi de machiaj dur. 













Specialistii recomanda in 2015 un superb look “fructos”, cu linii fine de eye-liner, pometi mangaiati usor de blush in nuante naturale si un ruj de culoarea vinului roze.












De asemeni, este in tendinte un machiaj extrem de natural si minimalist transformat intr-un look clasic prin folosirea tonurilor naturale, peste tot, mai putin pe buze.















Specialistii mai recomanda si folosirea unor umbre de bronz pe pleoape, obraji si buze pentru crearea unui spectaculos monocromatic machiaj natural.










Daca bronzul nu este chiar o nunta preferata, in 2015 poti opta pentru un roz pal pe pleoape, obraji si buze pentru acelasi efect monocrom natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu