vineri, 13 februarie 2015

Coafura de mireasa- tendinte in 2015





Cosite de Ileana Cosanzeana

Imblanzirea pletelor cu o impletitura usoara este una din tendintele 2015 in coafura pentru mireasa. Nu vorbim insa de un cap plin de micute codite, ci de o impletitura lejera si usoara, usor neglijenta, ce capata din ce in ce mai multa popularitate. 

Este un tip de coafura ce adera la tema Bohemian ultra-trendy, ce o regasim si in decoratiunile de nunta sau in designul rochiilor de mireasa.













De asemeni, regasim inca prezent in coafura de mireasa 2015 stilul vintage. Designerii se intorc din ce in ce mai des catre trecut si aduc elemente retro in fashion si nu numai, influeta vintage este din ce in ce mai puternica in multe domenii. Nu se putea sa nu influenteze si hair-style-ul, iar aceste coafuri sunt perfecte pentru nunta.
Stilul de coafura vintage este incomplet insa fara accesorii vintage. De fapt, daca privim fotografii din trecut se observa ca femeile din acele vremuri adorau sa poarte accesorii de par in special in evenimete formale. Iata cateva accesorii vintage care sunt foarte populare in 2015.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu