luni, 16 februarie 2015

Marsala -culoarea anului 2015




 Institutul Pantone a anuntat de curand culoarea anului 2015- Marsala – un rosu inchis, rafinat, o nuanta mai stinsa de grena.
 Denumita dupa vinurile italienesti din regiunea Marsala, ea este o culoare ce oferă sentimentul de putere, hotărâre, energie şi forţă, intimitate şi confort, dar si senzualitate.

 “Marsala înnobilzează mintea, trupul şi sufletul, debordând încredere şi stabilitate. Marsale este o nuanţă subtil seductivă, una care ne va face să îi îmbrăţisăm căldura”, a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.



 Pentru nunta aceasta culoare se poate folosi in aproape orice, caci Marsala se poate combina perfect cu nuante pamantii, dar si cu verde, albastru, negru sau alb stralucitor. Daca doresti sa o scoti in evidenta si sa domine cromatic, o poti combina cu nuante de gri, nude, roz pal sau auriu.



Acesta culoare minunata se poate regasi in paleta nuntii incepand de la invitatii, care dau tonul evenimentului, si continuand cu decorul salii si alte accesorii ce contribuie la imaginea cromatica a nuntii tale. Evident, se poate folosi in mici accente la rochia de mireasa, la costumul de ginere, pantofi, buchetul de mireasa sau bijuterii.

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu