vineri, 13 februarie 2015

Rochia de mireasa-tendinte 2015




 Indiferent de stilul rochiei in general, tendintele pentru rochia de mireasa au un lucru in comun-linia umerilor evidentiata cu un elegant si ispititor decolteu .

 Acest tip de de linie avantajeaza miresele cu un bust mai putin generos si creaza un gat fin si elegant si ofera un aspect general de inaltime si suplete. Fusta lunga si ampla din talie sau dupa linia genunchilor dramatizeza  si scoate in evidenta si deschide acest tip de decolteu.

 Iar la machiaj adauga o tusa finala cu pudra stralucitoare “aruncata” peste fiecare centimetru de piele expusa. Efectul? Radiant!



 Umerii goi cu brate acoperite de dantela fina si delicata este unul dintre cele mai elegante variante ale acestei tendinte.
 








Acesta creatie-desi aparent simpla,  este uimitoare prin decolteul cu umeri dezveliti si corsaj cu volum ce il pune in evidenta, in contrast cu fusta ampla si grea .










De asemeni, se poarta manusile, nu ca o reintoarcere la modelel vintage din dantela ci oarecum stilizate, din voal fin, dantela impodobita cu accesorii metalice , dar mai ales ca si bijuterii.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu