vineri, 13 februarie 2015

Pantofii de mireasa-tendinte 2015




Varietatea – este o tema care pare sa se reintoarca in tenditele 2015 in materie de pantofi de mireasa. Sunt apuse vremurile cand miresele erau obligate sa stea chinuite in pantofi stiletto de 10 cm. “Calda” in tendinte este gama larga de pantofi cu tocuri bloc ce capata din ce in ce mai multa popularitate. 


In 2015, pantofii de mireasa castiga in comfort si relaxare.
Anul 2015 ne lasa sa alegem orice tip de pantofi ne dorim. Si daca su sunteti convinse, iata dn ce stiluri puteti alege:



Pantofii din dantela va vor da un look romantic, extrem de feminin si sunt potriviti pentru o nunta cu tema vintage, venetiana, romantica sau retro.







Pantofii cu aplicatii metalice au un aspect futurist sau glamour, in functie de tipul de aplicatii folosite.




Funditele aplicate- o tendinta ce pare nemuritoare si pe care o regasim si in 2015, fie ca vorbim de fundite aplicate in partea din fata, in lateral sau de fundite aplicate in partea din spate.








  

Pantofii cu bijuterii- brose, siruri de margele, perle, strasuri etc sunt in mare voga. Atentie insa, trebuie folositi cu rochii care sunt simple sau au acelasi tip de bijuterie.











 








Pantofii colorati capata din ce in ce mai multa popularite in tendintele pentru 2015, fie ca sunt culori puternice-albastru electric, violet, roz, rosu, verde menta- fie ca sunt culori metalice- argintiu, auriu patinat, aramiu.
 

















Pantofii balerini- sunt extrem de comozi, sunt de preferat daca sunteti de aceeasi inaltime cu mirele sau mai inalta, dar si ca pantofi de schimb.
















Botine, cizme stilizate-potrivite mai ales pentru rochii scurte sau rochii scurte in fata.








Si cand am spus ca in 2015 se poarta orice, iata ca am regast chiar si UGG-uri pentru mirese- Colectia 2015 Wedding UGG Australia.




Un comentariu: