duminică, 8 februarie 2015

Torturi albastre- minunate chiar si daca nu esti un fan al acestei culori



 Ti-ai imaginat vreodata sa ai la nunta un tort albastru? Chiar daca nu esti un mare fan al albastrului, va trebui sa iti reconsideri acesta idée pentru ca torturile albastre chiar arata spectaculos si unic.

 Fotografiile pe care le-am adunat aici va arata cateva din cele mai frumoase torturi de nunta albastre, in diferite dimensiuni, teme, etaje si decoratiuni astfel incat sa ai o paleta larga de unde sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine. 

 Daca iubesti albastrul si vrei sa il vei integra in decorul nuntii, atunci un tort albastru va arata perfect, mai ales ca pot fi folosite  diverse tonuri si nuante de albastru care sa se potrivesca perfect temei nuntii tale. De asemeni,nu trebuie sa fie in totalitate albastre, pot avea doar o atingere subtila, sau un tort alb clasic si decorat cu flori albastre sau cu panglici pentru un accent.

Ideile sunt nelimitate, iar decoratiunile pe un tort de nunta sunt extrem de creative. Poti mixa doua idei complet diferite atata timp cat vor face ca tortul tau sa arate perfect.





































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu