joi, 26 februarie 2015

Teme de nunta- Tendinte 2015





Anul 2015 ne aduce in teme de nunta tendinte ce se definesc in primul rand prin detalii. Nu putem sa renuntam la teme clasice, insa putem pune un strop anul acesta din doua tendinte “aproape “noi: In the Wood (inspirat de musicalul cu acelasi nume ce face furori) si Shabby Chic, cu care am facut cunostinta si in anii trecuti, dar care castiga tot mai mult teren incat il putem déjà adauga la tendinte.
Aceste tendinte pot fi folosite ca mici detalii ce imbunatatesc aspectul locatiei de nunta, insa in egala masura se poate schimba radical locatia in acest stil pentru un efect total.


“In the Wood” este o tema ce are ca elemente centrale detalii din natura-muschi, discuri din trunchiuri de copac, scoarta de copac, motive animale- si este o tema ideala pentru cuplurile indragostiti de curentul eco.










Stilul Shabby-Chic sta mai ales in delicate si micute detalii. De la margini, contururi tocite pana la romantice portelanuri pictate sau sticle din ceramica, aceasta tema eset absolut minunata, potrivit pentru un cuplu romantic, boem.
































Ca si concluzie, nu conteaza foarte tare ce este in trenduri, te vei bucura pregatirea nuntii tale si de ziua nunti cu atat mai mult cu cat ele reflecta cine esti tu si cine sunteti voi ca si cuplu. Aminteste-ti sa folosesti nu ceea ce este in trenduri, ci ceea ce vorbeste depre voi doi. Nunta ta nu trebuie sa fie fixata in niste reguli stricte de tendinte, ci ar trebui sa existe o singura regula: tu decizi ce merge si ce nu merge la nunta ta. Inspira-te din aceste tendinte, dar ai final ai incredere in stilul tau personal si fa alegerile care ti se potrivesc! Este NUNTA TA, pana la urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu